Lunchdejt med Matt Preston

Den 18 juni hade självaste Matt Preston (från Masterchef Australia) en workshop på IKEA i Adelaide. Han har en egen kökskollektion där och passade på att visa lite olika svenska recept ”med en twist”.

Matts kökskollektion och en pappers-Matt som ser väldigt äkta ut!

Jag är inget fan av köttbullar (främst för att det oftast brukar vara lök i, som jag inte tål), men blev ändå glad när han berättade att köttbullar traditionellt sett serveras med potatismos, sås och lingonsylt. Hans twist på köttbullar blev en köttbulletaco, som alla fick smaka på. Jag kände mig aningens tveksam men den var jättegod!

Han lät även en dam få prova Kalles kaviar. Hon tyckte om den (!), även hans ”twist” på ett Kalles kaviar-recept han delade med sig av.

Matt Preston pratade väldigt mycket, skojade mycket och har en helt fantastisk personlighet. Han delade med sig av minnen från Masterchef-inspelningar och vi fick även gissa var Masterchef Australia är som mest populärt – om jag inte minns fel har de flest tittare i Indien.

Efter workshopen gick det bra att fotas tillsammans med Matt, så när det var min tur berättade jag att jag är svensk. Han frågade varifrån och visste precis var Helsingborg ligger, och han bara fortsatte imponera på mig 😛 Vi pratade lite om Kalles kaviar-receptet och att jag aldrig hört talas om det förut, och han gav mig rätten att få ta med det till Sverige, hahaha. Vem vet, det kanske jag gör 😉

Efter workshopen var jag som på moln, det var så himla roligt att lyssna på honom och att få prata lite med honom. Trots att han är en väldigt stor kändis här (och utomlands) var han väldigt jordnära, rolig och det kändes som han skapade ett band med alla han pratade med. Och vet ni, jag lyckades få till en intervju via mail med honom efteråt! Så himla roligt! Den ska jag skicka in till nästa nummer av ”Down Under” 🙂

Edit: HÄR kan du läsa artikeln 🙂

6 reaktioner till “Lunchdejt med Matt Preston

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s