Vackra loripapegojor

Vi har ett stort mandelträd i trädgården som jag har fin utsikt över från mitt lilla kontor (eller pysselrum). Igår när jag satt där såg jag två vackra ”lorikeets” (loripapegojor) mumsa loss bland blommorna. Det är väldigt vackra fåglar, men oj vad hemskt de låter när de sätter igång med sitt skrålande…

Dessa bilder tog jag 2013 när jag var i ett djurreservat i Adelaide Hills. Visst är de helt fantastiskt fina? Jag blir lycklig varje gång jag ser dem susa förbi, även om det inte händer så ofta… Så gissa om jag satt klistrad vid fönstret igår, helt fascinerad! Och just som jag skriver detta har de dykt upp igen… Ahh, ännu en anledning att älska Australien! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s