Lunch på Central Market

Idag lunchade vi (jag och Joel) med hans pappa på Central Market. Det ligger i Chinatown och det finns restauranger och stånd som säljer färska grönsaker, kött, ost, godis, blommor och allt möjligt där.

Väggmålningar av Central Market i parkeringshuset:

Vi åt på Asian Gourmet, ett ställe Joels familj älskar. Jag kan inte påstå att asiatisk mat är min favoritmat (förutom sushi och en del vietnamesisk mat), men just asiatisk mat är sååå mycket godare här än i Sverige! ”Svärfar” beställde Laksa som sägs vara väldigt god på just Asian Gourmet. Joel åt kyckling med hokkiennudlar och jag valde något jag trodde skulle vara något helt annat, men det var gott (även om det nog inte ser ut så… haha); risnudlar med räkor och kyckling.

Laksa
Risnudlar med grönsaker, räkor och kyckling

Sedan tog vi en liten sväng i ”marknadsdelen” av Central Market. Borde verkligen gå dit oftare och köpa grönsaker och annat gott 🙂 Den svenska motsvarigheten är nog ställen liknande Saluhallen.

Trevlig lunch! Sedan gick jag till biblioteket där jag lämnade tillbaka en bok om bloggande och lånade en annan bok som verkar minst lika bra, ”Multihypen method – Work less, create more: How to make your side hustle work for you” av Emma Gannon. Jag har väldigt höga förväntningar på den 🙂

Annars har jag suttit i solen och läst, sökt tre jobb, pratat med en vän i telefon och förberett fler blogginlägg jag ska lägga ut framöver. Hade tänkt träna men tror jag tar det imorgon istället. Tränade bodycombat igår och kroppen är sådär halvskönt mör med lite värk idag, och känner mig för trött för att göra nåt vettigare än att läsa böcker ikväll 😛

4 reaktioner till “Lunch på Central Market

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s