15 random frågor

 1. Har du något smeknamn? Tina, och bland annat ”Baby B” av Joel 😊
 2. Har du något konstigt du alltid behöver göra? Vet inte om det är konstigt egentligen, men brukar alltid gå på toa det sista jag gör innan jag ska lägga mig. Hatar att vakna mitt i natten av att jag måste upp igen för att jag är kissnödig.
 3. Andra måsten? Ett glas vatten på morgonen, läsa lite innan jag somnar, att skriva något varje dag.
 4. Några lyxvanor? Kanske unnar mig sushi lite för ofta, men det är ju så gott! 😉 En lyxvana jag vill ha mer av är att gå på massage mycket oftare, helst en gång i veckan. Nu blir det kanske var tredje månad i bästa fall.
 5. När ingen ser, vad gör du då? Dansar, sjunger, pratar för mig själv och gör knäppa miner för mig själv (vi kanske kan kalla det ansiktsyoga 😉).
 6. Vad stör du dig på hos andra? Om folk alltid är sena och inte förvarnar eller ber om ursäkt, folk som blåser ut rök på en eller röker i närheten av där jag äter (är överkänslig mot rök och mår riktigt illa av det), folk som inte kan lyssna, är otacksamma och inte kan se andras perspektiv.
 7. Vad är din sämsta sida? Jag tröttnar lätt på sådant som inte ger mig en mental stimulans eller utveckling, vilket gör att jag har höga krav på t.ex. jobb jag vill ha gällande arbetsuppgifter – jag vill inte göra en och samma sak för evigt, utan vill ha olika saker att göra, utvecklas och lära mig nya saker (även om jag inte är intresserad av att bli chef för någon annan än mig själv). Det är med andra ord frustrerande för mig att vara utan jobb, och då hittar jag på något som får mig stimulerad att varva med jobbansökningarna (som bokskrivandet 😊).
 8. Vad är din bästa sida? Jag vill tro att jag är omtänksam och en bra lyssnare, som peppar och stöttar.
 9. Vilken sida av sängen sover du på? Höger sida just nu. Det varierar dock; jag brukar välja den sida som är närmst en dörr. (Det har mer att göra med att jag vill ha nära till toan om det krisar, snarare än att fort ta sig ut om det skulle brinna eller så.)
 10. Vad gillar du för filmer? Roliga, romantiska, draman, thrillers, sci-fi, viss fantasy.
 11. Gråter du ofta? Nej, snarare sällan, och när jag väl gör det brukar det infalla med att jag har pms. Under en ”dålig” pms-period kan jag gråta över ”allt”; sorgliga så väl som lyckliga saker (typ att tjejen får sin drömkille i filmen, eller en söt hund…)
 12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Strunta i rädslan och gör det ändå (eller något liknande) – jag jobbar på att övervinna några av mina egna rädslor nu, men det är lättare sagt än gjort 😉
 13. Vad sjunger du när du står i duschen? Jag brukar inte sjunga i duschen speciellt ofta, jag brukar snarare planera dagen, få kreativa idéer eller visualisera det jag vill ska hända.
 14. Vad önskar du dig mest just nu? Att bli klar med boken och mina andra projekt, och en bra & regelbunden inkomst.
 15. Vilken maträtt är din favorit? Sushi helt klart, men älskar även falukorv och stuvade makaroner, misolax eller lax i ugn och en god köttbit och klyftpotatis med bearnaisesås.
En random bild på mig och vackra blommor i vår trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s