Freja-Kvinnor

För lite mer än 2,5 år sedan startade min vän Linda Dahlqvist Freja-Kvinnor. Linda har varit egen företagare i fyra år och jobbar som fotograf med Gävle som bas. Tanken med Freja-Kvinnor är att kvinnliga entreprenörer som redan har företag eller vill starta företag ska kunna nätverka med likasinnade och få mer kunskap. Från början fanns Freja-Kvinnor främst i Gävle, men nu har Linda expanderat till övriga Sverige också. (Svenska medborgare bosatta utomlands är också välkomna.)

Jag är glad att få dela med mig av en rolig nyhet: jag är nämligen med på ett hörn av detta härliga kvinnliga nätverk! Jag är en av administratörerna i Freja-Kvinnor-gruppen på Facebook, och bollar kreativa idéer, skriver texter, coachar m.m. tillsammans med Linda och företagscoachen Matilda. Matilda är för övrigt en riktigt bra coach! Jag har haft två samtal med henne hittills och fler kommer det bli. Dessutom har jag fått kontakt med flera andra härliga tjejer genom Freja-Kvinnor också, och hoppas kunna träffa dem IRL framöver.

Just nu har vi dragit igång med olika temamånader i facebookgruppen, och oktober har fokus på ”ditt varumärke”. Linda är nämligen inte bara en driven entreprenör och fotograf, utan även en grym varumärkesstrateg.

Jag tycker det är fantastiskt när kvinnor stöttar varann såhär, genom att dela med sig av sin egen väg till framgång med kunskap, tips och råd. Det är precis det jag själv behöver nu när jag ligger i uppstarten inför att starta mitt eget företag.

Medlemskapet är gratis. Om du känner att det är något för dig så kika gärna in på Freja-Kvinnors hemsida.

Fun fact: Jag och Linda träffades i Örebro för en himla massa år sen (2004 tror jag?), när vi båda kom in på Spaprogrammet på Örebro universitet. Jag hoppade av redan första dagen medan Linda fortsatte, men vi har varit vänner sedan den dagen och det är så kul att följa hennes resa till den framgångsrika entreprenören hon blivit 🙂

Freja-Kvinnors grundare Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s