Gatufest i Glenelg

Igår ställdes klockan om till sommartid här, och jag har fortfarande inte riktigt vant mig. (Nu är vi 8,5 timmar före er i Sverige.) Dagen till ära var det även gatufest i Glenelg. Jag har aldrig varit på det förut och var väldigt glad över att få med mig Joel dit, men oj vilket antiklimax alltså…

Det var en del folk men det regnade, det var kallt och det fanns knappt något där att göra. Så märkligt? Jag trodde att det skulle finnas en massa matstånd och rolig marknadsshopping. De kanske hade hunnit plocka bort allt tills vi kom, men ändå, vi kom dit vid 15- tiden och det skulle hålla på fram till klockan 17. Vi stannade inte ens en halvtimme…

Jaja. Det blir kanske roligare ju närmre sommaren vi kommer, om inte annat så lär väl vädret vara bättre 🙂

(På tal om vädret så var det 34 grader i fredags och lördags, och typ 16 igår… typiskt vårväder kanske?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s