Härligt lyckopirr

En sak som tar lite tid just nu är att jag håller på att gå igenom ett dokument med min och Joels chatthistorik som vi behöver skicka in för komplettering till partnervisumet som vi sökte i januari (jag kommer skriva mer om det i ett annat inlägg framöver).

6,5 år tillsammans ger väldigt mycket chattmaterial 😉 Det är egentligen bara under den tid vi varit ifrån varann som vi behöver visa hur vi kommunicerat, men jag håller på att gå igenom allt ändå. Det är himla fint att tänka tillbaka till 2013 när vi träffades, och allt som hänt sedan dess! Gamla minnen kommer till liv igen och det är så fint att läsa alla söta saker vi skrivit till varann, hihi.

När vi träffades 2013 bodde vi på olika sidor av stan, så det tog ungefär en timme med buss däremellan. Jag bodde tillsammans med tre andra personer i ett hus, och Joel bodde själv i sin lilla etta. Nu flera år senare har vi gått från det till att flyttat ihop och bott ihop i hans lilla lägenhet till att bo ett år ihop i Sverige (under 2016-2017), till att ha flyttat till hus.

Jag förundras över hur min klasskompis (som jag föll för ganska direkt) gick från att vara killen jag hängde med på rasterna till att bli min sambo. Tänk vilka härliga överraskningar livet bjuder på! Ibland blir livet faktiskt så mycket bättre än vi kan föreställa oss, och jag blir ofta sådär härligt lyckopirrig i magen när jag tittar på Joel. Idag har vi varit tillsammans i exakt 6,5 år. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad ❤️

Kärlekskollage
Min examensdag i december 2015

5 reaktioner till “Härligt lyckopirr

 1. Åh. Vad fint att läsa om hur ni träffades. Jag och min kille har varit tillsammans i 5 år nu och för 4 år sen flyttade jag med honom till Finland… 🙂 Tycker också det är så mysigt att t.ex. kolla tillbaka på sms från den första tiden.

  Gilla

  1. Åh, tack! ❤ Så spännande med flytten till Finland! Trivs du? Grattis till era fem år 🙂 Jag har läst en massa av dina blogginlägg, du skriver så bra!

   Gilla

   1. Oj men tack Tina, vad snällt! Jag har insett att det tar några år innan man verkligen kommer in i ett land och en stad, så nu efter 4 år känns det bra och betydligt bättre än det gjorde efter 1-2 år 🙂 Hur känner du med Australien? Måste också tillägga att när jag pluggade på Nya Zeeland blev jag väääldigt förtjust i den delen av världen!

    Gilla

   2. Ja visst gör det! Jag har bott i Adelaide i 4 år men med en paus efter tre år då jag bodde i Sverige igen under 1,5 år (efter min examen), så jag känner mig lite ”ny” igen, i alla fall med bytet från pluggande till att försöka komma in på jobbmarknaden. Vad roligt att du pluggat på Nya Zeeland, älskar det landet! Hur länge var du där?

    Gilla

 2. Ahh, då förstår jag! 🙂 Jag var där ungefär 5 månader och sen gjorde jag en klassisk 5-veckors resa från Cairns till Melbourne 😉 Australien är också så fint! Finns mycket där ännu som jag skulle vilja se mer av.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s