En liten titt på min första Sverigevecka

Jag har en del fasta punkter att hinna med denna första hela vecka jag är ”hemma” igen. Den kommer med all säkerhet fyllas på med sushidejter med Jennie, förhoppningsvis bebismys med en barndomsväns bebis, en hel del utrensning av mina saker där hemma (ska eventuellt ha en loppis framöver, och om inte så lär loppisarna i Helsingborg fyllas av mina saker), träning och bio mitt under all jetlag. Ja, och så kommer jag läsa en massa härliga böcker på svenska såklart, biblioteket och bokaffären nästa! Yay!

Måndag 21 oktober: Lämna blodprov på vårdcentralen

Tisdag 22 oktober: Träffa min läkare angående blodproverna. Jag har lite knas med sköldkörteln men tycker inte Levaxinet gör nån skillnad alls mer än att jag går upp mer i vikt. Vill sluta med den och ”läka” mig själv på naturlig väg, men hur? Tipsa gärna! Jag tar extra tillskott av jod sedan ett par månader.

Onsdag 23 oktober: Tandläkaren på morgonen. Jag har haft såå ont i ett par tänder till och från senaste månaden så jag anar att minst ett stort hål behöver fixas 😦 Jag hoppas detta blir det enda besöket där men med min tandläkarhistorik så blir det förmodligen minst ett besök till.
På eftermiddagen blir det nog en Skypedejt med Freja-teamet (om vi inte tar det på fredag istället), där vi planerar för kommande temamånader och annat spännande för deltagarna i Freja-Kvinnor.

Torsdag 24 oktober: Idag funderar vi (jag och mamma) på att åka till Gekås. Yay! Vi hoppas att dagen före löning innebär lite folk 😛 Fast vi kommer eventuellt skjuta på det och joina en bussresa dit istället… om vi har plats för fler saker, vill säga 😉

Freja-Kvinnor har After Work i Gävle idag, synd att det är lite för långt bort för mig att joina.

Fredag 25 oktober: Eventuellt Freja-teamsamtal på Skype (om det inte blev av i onsdags).

Helgen (26 – 27 oktober) är obokad än så länge men den har förmodligen blivit överbokad i takt med att denna vecka närmar sig ;))

Hej Helsingborg!

En reaktion till “En liten titt på min första Sverigevecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s