Stockholm dag 3-4

onsdagen kom min fina vän Mitta på besök över dagen från Örebro. Det var ett kärt återseende och vi har alltid mycket att prata om. En heldag räcker nästan inte 😉

Första anhalt var Svenskt Tenn för att hitta saker till en ”önskegran” till hennes syster. Vi betade av de vanliga affärerna vi brukar gå till och varvade det med en massa prat och lunch på K25, en fika på Joe and the Juice (där jag trodde att jag såg Mikael Persbrandt, trist att det inte var det!) och avslutade med middag på Pinchos på Norrlandsgatan innan hon skulle hem igen. Jag trodde först servitören skojade när han sa att det var en stor restaurang, för det såg jättelitet ut när vi kom in, men jo… tre våningar var det, och vi gick nästan vilse när vi skulle på toa, haha. Hummersoppan var god även denna gång 😉

Det blev över 20 000 steg denna dag och trots de många timmarna kändes det som att dagen gick väldigt fort ändå, speciellt mot slutet.

När Mitta åkte tillbaka hem gjorde jag detsamma och passade på att korrläsa en självbiografi en vän, Ellinor, skrivit. Så kul att få prova på det, det är något jag verkligen gillar (språkpolis som jag är) och blev tagen av hennes kamp mot endometrios och längtan efter att skaffa barn. Nu har hon gett ut den som e-bok, kika HÄR om du vill läsa (ingen annonslänk, vill tipsa ändå :)).

torsdagen kom Linda på besök för några timmar. Tanken var att vi skulle fokusera på Freja-Kvinnor, men vi fokuserade på oss istället 🙂 Jag drog med Linda till Holy Greens där vi åt en varsin god sallad.

Lindas sallad närmast i bild. Min var med räkor, avokado m.m.

Vi kikade runt lite på stan, bland annat på Moodgallerian där det fanns gott om fina juldekorationer.

Moodgallerian

Linda visade mig en italiensk butik och restaurang som jag aldrig sett tidigare, Eataly. Ett paradis för de som älskar italiensk mat! Linda köpte med en kaffe därifrån, och vi promenerade runt lite mer innan vi avslutade dagen med en fika och med att kika i fler butiker inne på Centralen tills hon skulle åka hem igen. Vi försökte få till några bra selfies också… haha.

Så kul att ses! ❤

Efter att jag vinkat av Linda på stationen åkte jag hem till Annika (och Daniel). Det var första gången jag fick träffa Molly, deras allergivänliga hund (jag är pälsdjursallergiker) och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! ❤ Herregud så söt och gosig hund! Jag har inte alls varit en hundmänniska förut, men efter att mina föräldrar passade grannens hund förra året föll jag hårt både för den hunden (som tyvärr är i hundhimlen nu) och lilla Molly. Molly verkade gilla mig med 😀 ❤

Vi hade en så härlig kväll med massa skratt, prat, ansiktsmasker, Mollymys, pepparkakor, te, sushi (haha) och en bra film. Det var mysigt att få följa med på hundpromenaderna med Molly och ha djupa samtal om livet. Sov över där och önskade som alltid när jag är där att jag kunde flytta in 😀 Joel och Daniel kanske skulle tycka det vore för trångt med fyra vuxna personer och en hund i en tvåa, men så mysigt ju! 😀

Love!

2 reaktioner till “Stockholm dag 3-4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s