Fullt fokus framåt

Jag älskar känslan av att ha koll på läget, vara produktiv och att ha en bra plan över var jag är på väg (ungefär lika mycket som jag älskar att vara ledig ;)). Efter min födelsedag förra veckan känner jag verkligen den där nystartsglöden, som att det är en stjärna inom mig som vill ut (haha, dramatisk much?) och det är en så skön kontrast mot hur jag känt de senaste veckorna.

Så, vad händer då? Jag har fått jättebra CV-tips av en ny svensk vän som också är i Adelaide just nu, och trots att jag vanligtvis avskyr att skriva egna jobbansökningar på engelska så är det riktigt kul nu när jag äntligen kommit in i det (och är på rätt humör). Tydligen ska man spalta upp ens jobberfarenheter i punktform och även nämna det man uppnått – det känns lite sådär osvenskt att skryta och det är nog svåraste punkten för min del, men när jag läser igenom det jag skrivit (utan att jag överdrivit något) så känner jag ändå hur jag växer nån centimeter. Intressant hur ett byte av ordval och struktur kan göra så mycket. Roligt och oväntat, förhoppningsvis går det hem hos de jag söker jobb hos 😉

Jag har även börjat coacha några klienter, gratis, för att återuppväcka mina coachkunskaper och se om det verkligen är något jag vill göra framöver (som egen företagare), eller om jag ska satsa fullt ut på skrivandet. Det har blivit en del mailcoaching och coaching på telefon, och det återstår att se vad mina klienter tycker, men jag tycker det är jättekul! Jag lär mig massor (både om mig själv och andra) och det är så otroligt givande. Jag har inte riktigt övervägt att jobba med mailcoaching som coachform tidigare, men det känns så rätt! Håll tummarna för att klienterna också får ut något av det 😉

Det känns som 2020 kommer bli ett bra år 🙂

Hittade denna bild bland inspirerande bilder jag sparat i mobilen, det kanske får bli mottot för 2020 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s