En härlig strandpromenad

Len och varm sand under fötterna, solen som smeker huden, en ljummen vind i håret och en skön strandpromenad med älsklingen.. Det är den perfekta början på en ny dag, tycker jag. Så härligt! Ibland får jag nypa mig i armen… fast om det här är en dröm vill jag inte vakna ❤️

Efter promenaden åkte vi till Glenelg en sväng. Det är en av mina favoritområden i Adelaide, och det var fullt med folk överallt. Jag fick syn på en skylt jag inte sett förut, men jag tycker det ser ut mer som det står ”Glenelp”… än Glenelg?

Så härlig dag! Kan knappt förstå att det bara är drygt en vecka kvar av sommaren här, så varje solstråle är välkommen. Skönt att värmen ändå stannar kvar ett tag till 🙂 Tydligen har våren hittat till Skåne idag, hoppas ni också får solsken i helgen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s