Jag älskar palmer

En sak som ger mig en sån där skön och exotiskt utlandskänsla är palmer. Jag älskar verkligen palmer, speciellt vid stranden eller längs med vägen. Huset jag bodde i första året under mina studieår här i Adelaide hade en stor palm utanför mitt fönster. Så himla härligt! (Inte riktigt lika härligt när palmen fylldes av skräniga fåglar varje soluppgång och solnedgång däremot…)

Igår när vi passerade West Lakes filmade jag en av mina favoritvägar här i stan. Palmer och vatten! Love it. Sorry för lite dålig kvalité. När jag blir rik(are) ska jag skaffa en mobil med bättre kamera 🙂

Vad ger dig en härlig utlandskänsla?

2 reaktioner till “Jag älskar palmer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s