Hemmaträning: Kettlebellpass

När jag pluggade i Adelaide (år 2013-2015) tränade jag på ett ställe som heter Goodlife. Det går inte alls att jämföra med det fantastiska träningsutbudet på Filborna Arena i Helsingborg, men det var ”good enough” och de hade både danspass och barre då 🙂 Ett annat pass jag verkligen älskade att träna där var ett halvtimmespass med kettlebells. (Det tycker jag att Filborna Arena borde börja med ;)) Sedan dess har jag älskat kettlebells och saknat att träna med det.

Nyligen köpte jag ett kettlebellset med tre kettlebells (2,5 kg, 5 kg och 7,5 kg). I priset (på ca 210 kr) ingick även ett 30 minuters hemmaträningspass med Michelle Bridges, och trots att det inte såg mycket ut för världen första gången jag provade det kände jag ändå efteråt att jo jäklar, det kommer nog leda till lite startare armar, ben och rumpa framöver 😛 Träningsvärk from hell, javisst, haha.

Tyvärr har inte Les Mills On Demand heller kettlebellpass, men jag har hittat lite olika på youtube, så ska prova mig fram till vilket som är roligast. Styrketräning är inte riktigt min grej annars så detta blir säkert ett bra komplement till mina danspass.

Har du testat kettlebells? Vad tycker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s