Lunch på IKEA och städsöndag

Igår lunchade vi med Joels mamma och två av hans systerbarn på IKEA. Det var tokmycket folk överallt, och bönorna var kalla, men det var en väldigt god lunch annars 🙂

Lax med grönsaksmedaljonger och hollandaisesås

Så roligt att gå runt och kika med systerbarnen förresten. Jag drogs med i fyraåringens sätt att se allt för första gången, och jag var lika exalterad som hon var över att hitta ”gömda” skatter i lådor och annat, haha. Hittade en del böcker på svenska men med australiensiska omslag. Får man låna böcker från IKEA tro?

Dessutom var det sommarens sista dag. Så fort det har gått! Men värmen håller i sig, idag (söndag) har det förvisso regnat men varit sköna 27 grader. Det har varit ganska kyligt i februari, men det verkar bli lite varmare igen nu, trots att det officiellt är årets första höstdag här idag.

Söndagar är oftast städdag här, så idag har jag diskat, städat toan och dammsugit. Joel har hjälpt till att vika tvätt och sedan varit iväg och jobbat hela kvällen. Dessutom håller jag på att skapa min första hemsida! Så spännande! Tack vare en god vän har jag kommit på en till entreprenörsinriktning jag vill jobba med, därav hemsidan (som hon också tipsade om). Berättar mer när den är klar 🙂

Vad har du hittat på i helgen och hur är vädret där du bor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s