Internetstrul

Senaste 1-2 veckorna har vårt wifi strulat mer än vanligt… det försvinner för en stund, kommer tillbaka en stund och sedan försvinner det igen. Det är väldigt frustrerande (speciellt eftersom jag älskar att titta på inspirerande webinar och prata med vänner och familj hemma via Messenger och Skype – och dessutom coachar några ”provklienter” på det sättet också), men what to do? Det funkar inte mycket bättre att koppla mobilinternetet till datorn heller, för det internetet funkar inte heller smärtfritt. Jag skulle egentligen bli coachad av en fantastisk företagscoach för ett poddavsnitt idag, men jag var tvungen att ställa in. Så tråkigt!

Fint ändå att jag som är Telstrakund nyligen fått 10 GB extra internet på grund av den där viruskrisen (herregud vad jag är trött på allt prat om det, så jag kommer inte ens nämna det vid namn).

Jag har påbörjat ett gäng bloggutkast, men vi får se hur det går med uppdateringen framöver om wifi:t fortsätter vara såhär opålitligt. Jag har hört en teori om att internet kommer försvinna helt under 1-10 april… Hoppas det bara är en konspirationsteori 😉

Jag har tagit det säkra före det osäkra och lyckats laddat ner några filmer och serie i offlineläge på Netflix, ifall ifall det nu skulle behövas. Tipsa gärna om något bra du sett! 🙂

Tack för idag (och ursäkta mitt tjuriga inlägg… Humöret är inte helt på topp idag 😛 )

PS Det är verkligen slut på toapapper i den här staden. Seriöst alltså? Min IBS-mage blir mer nervös än vanligt av sånt här… Hmmmm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s