SjuĂ„rsjubileum 💖

I helgen firade jag och Joel vĂ„rt sjunde Ă„r tillsammans. Tiden gĂ„r sĂ„ himla fort, jag kan knappt fatta att det redan gĂ„tt sju Ă„r sedan vi trĂ€ffades! Jag hittade nĂ„gra gamla mail hĂ€romdagen som jag skrivit till ett par vĂ€nner hemma i Sverige, för ganska exakt sju Ă„r sedan… Det var en vĂ€ldigt nykĂ€rspirrig Tina som berĂ€ttade om den dĂ€r snygga surfarkillen som gick i samma klass pĂ„ universitetet 🙂

Vi har roligt ihop, kĂ€rleken mellan oss Ă€r stor och jag kĂ€nner lycka varje gĂ„ng vi somnar och vaknar tillsammans efter Ă€nnu en dag ihop. Det lĂ„nga Ă„ret (1,5 Ă„r egentligen) som vi var ifrĂ„n varann var vĂ€ldigt jobbigt (dĂ„ var jag i Sverige och han hĂ€r i Australien), men nu nĂ€r jag ser tillbaka pĂ„ det kĂ€nns det som det stĂ€rkt oss Ă€nnu mer. Jag tar inte det vi har för givet och jag kĂ€nner mig vĂ€ldigt lyckligt lottad som funnit denna man, och fĂ„tt hans hĂ€rliga familj och slĂ€kt pĂ„ köpet 💖

Lite av det vi gjort under dessa Är, med fokus pÄ resor:

 • Bott tillsammans bĂ„de i Sverige och Australien
 • Rest runt i Europa och Sverige
 • Flyttat frĂ„n en liten lĂ€genhet till ett stort hus
 • Campat i Flinders Ranges med hans nĂ€rmsta familj
 • HĂ€lsat pĂ„ hans mammas hĂ€rliga kusin och hennes familj som bor i Sverige (!)
 • Varit pĂ„ konserter, festivaler, ”footie” (AFL), en hel massa fotbollsmatcher och en surftĂ€vling
 • VolontĂ€rjobbat tillsammans för HIF 😀
 • HĂ€ngt i Perth en helg, och besökt vĂ€ldigt mĂ„nga platser hĂ€r i SA, som Hahndorf, Barossa Valley, Adelaide Hills, Port Elliot, hyrt en stuga i Marion Bay (och sett ”vilda” emuer, en orm, stora spindlar och kĂ€ngurur pĂ„ vĂ€ldigt nĂ€ra hĂ„ll) m.m.

… och det finns sĂ„Ă„Ă„ mĂ„nga fler platser jag vill resa till med honom 🙂

Eftersom alla restauranger Ă€r stĂ€ngda och bara har take away/hemleverans firade vi med surdegspizza i fredags 😉 Mitt favvosushistĂ€lle Ă€r stĂ€ngt hela helgen, men i lördags hittade vi ett nytt sushistĂ€lle som jag gillar (mums!), vi har Ă„kt en runda med bilen och tittat pĂ„ en mysig pĂ„skfilm. Lugnt firande i Ă„r, men inte sĂ„ mycket att göra nĂ€r det mesta Ă€r stĂ€ngt… Vi fĂ„r spara det stora firandet till nĂ€sta Ă„r (eller kanske till tioĂ„rsjubileet :)) ♄

3 reaktioner till “SjuĂ„rsjubileum 💖

 1. GRATTIS!!!! Till de Ă„r ni haft tillsammans 🙂 Önskar er mĂ„nga fler lyckliga, bra Ă„r 💛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s