Hej vackra höst

När jag var i Sverige i höstas var det flera som påpekade (med glimten i ögat) att jag kom under fel årstid, men jag älskar verkligen den svenska hösten, de vackra färgerna och den härliga luften. Jag älskar den svenska hösten lika mycket som hösten här, som är betydligt mildare och soligare än ”hemma”. Jag är alltid lika fascinerad över naturens gång, att den känner att det är höst och att löven skiftar färg automatiskt.

Mitt ”kontor”/skriv-och pysselrum har husets bästa utsikt över trädgården, och förra veckan passade jag på att föreviga de blommor som fortfarande finns med mobilkameran. Även fast den svenska, klara, härliga höstluften får mig lika kär varje gång jag upplever den, så har jag inget alls emot att solen och värmen dröjer sig kvar här borta i år (det var runt 30 grader ett par dagar förra veckan!)

Har våren hittat till er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s