Goda Skrivnyheter

Jag finslipar det första utkastet på boken för fullt just nu. Jag trodde att jag skulle hunnit klart till slutet på mars, men jag får nya idéer till fler kapitel hela tiden. Ibland sitter jag och skrattar högt för mig själv när jag skriver (haha jag vet att jag är lite knäpp), och jag är väldigt nyfiken på att se hur slutresultatet kommer bli! Det är så himla kul att göra bokresearch. Just nu håller jag på att forska lite i franska alpstugor till exempel. Jag hittade en för 17 miljoner euro som är galet fin… Den får funka som lyxstuga i en scen i boken 😉

Jag fick ett jättefint utlåtande och bra konstruktiv feedback på mina första 3,5 kapitel från lektörstudenten Gunilla (som har en toppenbra skrivblogg dessutom) för några veckor sedan, och det ser ut som att vi kommer ha ett himla fint samarbete framöver! Så otroligt glad över det, och det gör mig ännu mer pepp på att skriva 😀 Läs lite mer om om mina tankar i ett gästbloggsinlägg om varför man bör ha en lektör på hennes blogg HÄR 🙂

Annat skrivande jag gjort de senaste veckorna är ett blogginlägg på engelska för min väns tidning Trustworthy Magazine, om saker vi kan göra för att må bättre och känna lite mer positivitet nu när läget är som det är. Jag är så glad och rörd över de fina kommentarerna jag fick när jag delade det på Facebook. Läs gärna det HÄR om du vill 🙂

Jag har även skrivit två artiklar till kommande nummer av Trustworthy Magazine, dels om Bali då, och så om kraften i positivt tänkande. SÅ stolt över min vän Amina som har skapat sitt eget livsstilsmagasin! ❤

Fotograf: Green Chameleon

Jag ska även försöka få ihop en text till Down Under, och såklart blogga. Det händer inte så jättemycket här just nu, så lämna gärna en kommentar om det är något speciellt du är nyfiken på eller som du vill att jag ska skriva om 🙂

4 reaktioner till “Goda Skrivnyheter

  1. Jag är nyfiken på högtider du varit med och firat under din tid i Australien och kanske även från andra länder du varit i och hur man firar? 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s