Trodde aldrig jag skulle säga detta…

… men lyckan som uppstår när jag ÄNTLIGEN är i affären i precis rätt stund, just när de fyller på toapapper och jag får tag i ett storpack med 36 rullar… den känslan är oslagbar!

Hittills har 2020 har lärt mig 1) att tvätta händerna ordentligt 2) att aldrig nånsin igen ta toapapper för givet, haha. När jag gick från affären hörde jag någon tjoa – det var en annan tjej som lyckats hinna köpa en förpackning toapapper hon med, hahaha. Jag tjoade med henne, fast på insidan 😉

Lycka!

En reaktion till “Trodde aldrig jag skulle säga detta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s