När tekniken inte vill som jag

Min älskade laptop verkar sjunga på sista versen 😦 Jag kan inte använda den utan att ha strömmen inkopplad hela tiden längre, och det känns inte som ett bra tecken alls 😦 Jag vet inte om det går att fixa på nåt sätt? Om du vet så dela gärna med dig i en kommentar 💕 Visst, jag skulle kanske kunna köpa en ny, men problemet är att jag gärna vill ha en svensk laptop, med svenskt tangentbord eftersom jag skriver mycket mer på svenska än på engelska, och jag vet inte när jag kan åka ”hem” igen i nuläget… Hoppas den håller ut tills dess, om inte längre. Den börjar bli ganska seg och långsam också, så jag ska nog föra över allt viktigt till mina externa hårddiskar (jag har tre olika, haha). Mobilbatteriet är inte heller helt hundra. Suck…

Jaa, det här inlägget blev ju inte skitkul direkt, sorry för det 😉 Här kommer en bild från 2017, när Joel var med och firade Valborg för första gången 🙂 Ha en fin Valborg!

4 reaktioner till “När tekniken inte vill som jag

 1. Så frustrerande att tekniken strular! Jag lider med dig! Finns ingen i Joels släkt som är bra på datorer? Du kan inte testa att programmera om den eller lämna in till nåt ställe som kan? Fast det kanske är billigare ändå att köpa en ny?

  Gilla

  1. Nä, jag tror inte det :/ Den börjar bli gammal så det är dags för en ny snart. Ramen runt skärmen har börjat lossna efter jag skrev detta inlägg… 😦

   Gilla

 2. Testa och se om du kan kopa ett nytt batteri till din dator. Kolla Amazon. Alternativt, ifall du koper en ny dator, sa kan du da ocksa kopa ett externt svenskt tangentbord, som du kan koppla in i den nya datorn.

  Gilla

  1. Tack för bra tips. Jag tror jag kommer köra på alternativ två (ifall jag inte kan köpa en ny när jag är hemma nästa gång).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s