Friskis&Svettis – jympa

För ett tag sedan blev jag tipsad om att Friskis&Svettis har gratis onlineträning just nu. Det glömde jag bort tills häromdagen, så idag har jag testat deras jympapass. Det var nog mer än 10 år sedan jag tränade på Friskis senast så det var kul att köra ett pass där igen. Friskis & Svettis i Australien, vem kunde ana det 😉

Jag har ätit en väldigt god lunch idag också, laxsallad… Laxen var såååå jäkla god! 😀

Väger det upp för de goda bakelserna sambon hade med sig hem från Swedish Tarts igår? 😀 Hihi. Lite avis på att mitt svenska favoritfik ligger precis vid hans nya jobb, tur han vet vad jag gillar därifrån 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s