Noll koll

Det här inlägget kunde lika gärna ha rubriken ”Vilse i min egen trädgård”, för det är nästan så illa 😉 Ett tips för allas bästa: lita aldrig på mig när det gäller vägbeskrivningar. Jag är seriöst helt kass på att hitta rätt och har noll lokalsinne. Det känns lite pinsamt att erkänna eftersom jag borde känna till vårt område (Brooklyn Park) utan och innan. Men nä, tydligen hjälper inte det 😛

Jag vet inte hur många gånger jag promenerat till IKEA, men det är precis som att när jag inte har Joel med mig så väljer jag alltid nån ny, krånglig väg när jag ska gå antingen dit eller hem. Förra veckan till exempel, då hamnade jag på en gata som jag inte alls kände igen. HUR är det möjligt? Dessutom var det en gata som inte alls ligger långt ifrån vår gata.

Jag fick syn på ett hus som var till salu och jag gillade verkligen trädgården (det lilla jag kunde se):

Älskar palmer och de där växterna. Det blev en bra promenad ändå. Det är så trevligt att promenera i vårt område för alla hälsar eller ler mot en. 🙂

Varför var jag på IKEA då? Jo, jag har tydligen råkat göra sönder vårt madrasskydd (heter det så?). Fråga mig inte hur… Joel säger att det är på grund av min rastlösa fot som lever ett väldigt spännande och aktivt liv på nätterna 😛 Han är inget fan av att använda ”vanliga” lakan ovanpå madrasskyddet. Kanske en aussiegrej? Det använder jag alltid i Sverige. Hej då, egyptiska bomull 😦

Köpte ett extra mjukt madrassskydd + ett vanligt. Hittade även ett kuddfodral till en kudde vi har i soffan eftersom någon råkat göra sönder det med… Eeehhm. Börjar ana ett mönster här?

Försökte lura Joel att jag köpte denna fina rosa dalahäst till hans ”spelrum” (där hans dator och även ett gammalt piano finns), men han trodde inte på mig. 😉 Övervägde faktiskt att köpa den på riktigt, men den skulle inte riktigt passa in nånstans så jag lät bli…

Fin va? Har du också dåligt lokalsinne? 😀

3 reaktioner till “Noll koll

 1. Oj det var ingen liten reva!
  Har du kollat upp restless legs? Kom att tänka på det eftersom du skrev ”rastlösa fot”.

  Jag har också kasst lokalsinne haha!
  Jättefint hus förresten! Ser alla husen ut så där stora och ståtliga där ni bor?

  Gilla

  1. Haha, den var jätteliten till en början men jag tror att både min och Joels fot fastnade i den sedan. Ja, har kollat upp det men det stämmer inte helt på vad jag upplever.

   Haha, jag anade nästan att du skulle känna igen dig med lokalsinnet 😀
   Visst är det fint!! Alla hus ser olika ut här, i olika stilar och storlekar, men de flesta är väldigt fina. Älskar att titta på husen här 🙂

   Gilla

 2. Huset påminner om de hus man ser om man åker kustvägen från Helsingör till Bakken. Otroligt pampiga fina hus 🙂

  Förstår att du gillar kolla på hus där! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s