Tusen tankar

Jag minns inte om jag nämnt det, men jag har en helt fantastisk coach, som i sin tur inspirerar mig att också bli en bättre coach. Jag är snart snart igång med att starta eget som bl.a coach (yaaay, så himla spännande!), och min egen coach är en stor hjälp i att reda ordning bland all oordning i huvudet.

Under vårt coachsamtal idag sa hon bland annat ”att vara Tina är mycket”, och att jag är på väg i en jäkla rasande fart, haha. Att vara jag är ganska mycket faktiskt, även fast jag tror att hon syftade på att jag känner mig lite spretig i allt jag vill jobba med som entreprenör. (Hon uppmärksammande mig på att allt jag vill göra faktiskt har en röd tråd, så jag är kanske inte helt fel ute ändå :)) Att ha en coach är en så himla bra grej! Emma som hon heter speglar mina tankar, lyfter det som gått bra, bringar klarhet i det som är snurrigt och får mig att våga tro på mig själv. Hon utmanar mig att stretcha mina tankar och mitt mindset och jag älskar det! Precis den känslan hoppas jag att jag också kan förmedla till de jag kommer coacha framöver.

Jag har även en ny vän som jag pratar med varje helg, där vi coachar varann (vi är båda coacher), men med lite mentortänk inblandat. Det ger också väldigt mycket. Det är bra att ha en ”accountability buddy” som följer upp det vi pratat om att vi ska göra, vilket både Emma och min nya vän gör. Så tacksam för våra insiktsfulla och härliga samtal! ❤ Det känns som jag vuxit SÅ mycket i år, mycket tack vare coachingen, och jag är väldigt förväntansfull inför att se hur allt kommer gå.

Har du blivit coachad nån gång? Hur tyckte du att det var?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s