Vem vill komma hit egentligen?

Nu har södra Australien (SA) öppnat sina gränser till Victoria (där Melbourne ligger), Western Australia (Perth), Northern Territory (Alice Springs) och Tasmanien. Victorias premiärminister Dan Andrews är tydligen inte speciellt sugen på att besöka oss – han ifrågasatte varför någon skulle vilja åka hit 😛 Dock är coronafallen fler i Melbourne än här; våra siffror ligger nästan konstant på 0 nya fall dag efter dag… Så jag skulle ju hellre vara här än i Victoria just nu, hehe 😉

Avgör själva – vem vill åka hit egentligen, där det finns fantastisk natur, delfiner, kängurur, koalor, god mat, rolig shopping, trevligt folk och fantastiska stränder? Nää, det är väl inget att hurra för… 😉

Jag trivs i alla fall 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s