Bilder från veckan

Här är en liten sammanfattning i bildformat på vad jag haft för mig i veckan:

Vi har druckit nypressad juice från vårt apelsinträd. Jättegott! Och så har jag ätit mer kiwi än jag gjort på typ fem år tror jag.

Jag försöker lära mig att tycka om kombucha… Det är lite godare när det är smaksatt, som denna med hallon och lime (men kanske inte lika nyttigt som om man gör det hemma?)

Det har blivit tre promenader denna veckan. Två på stranden (i torsdags och idag) och en runt området här (i fredags) när det regnade. Fick syn på lite intressanta konstverk på strandpromenaden, och idag såg vi delfiner igen! Lycka ❤ Lyckades tyvärr inte fånga dem på bild.

I fredags, på självaste midsommar, var vi på IKEA en sväng helt spontant. Joel ville köpa en stor gryta som tyvärr inte fanns, och jag passade på att köpa några dricksglas… och så kanske jag spanade in godishörnan också, hehe. De har fått nya skyltar med både svensk och engelsk text, jag gillar! Har faktiskt sökt ett deltidsjobb på just IKEA denna veckan också. Vi får väl se om de uppskattar min väldigt svenska framtoning i min ansökan eller inte, hehe.

Och så har vi ätit sill såklart! Hittade denna på Foodland. Godare än den från IKEA 😉

Bra vecka trots lite för lite jobb/skapande och alldeles för mycket mensvärk, men nu mår jag bättre och känner på mig att nästa vecka kommer bli väldigt produktiv. Hur har din vecka varit? 🙂

2 reaktioner till “Bilder från veckan

  1. Jag tror det var kombucha jag köpte en gång (i en butik jag var i fanns det hur många olika sorter som helst) med smak av älggräs. Det smakade riktigt förjävligt haha. Älggräs använde man tydligen ofta förr istället för alvedon och liknande så jag blev lockad av det men det smakade riktigt äckligt så jag hällde ut allt i vasken efter första klunken. Kanske godare om det är smaksatt av nåt mer vanligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s