TJEJMIDDAG

Igår (lördag) hängde jag med ett roligt svenskt tjejgäng på Little NNQ i Chinatown (som är en riktigt bra vietnamesisk restaurang). Det var första gången flera av oss träffades och jag hade inte träffat någon av dem tidigare. Jättekul! Vi träffades genom en ”svenskar i Adelaide”-grupp på Facebook och vi var sju totalt. Vi pratade om allt från inställda Sverigeresor till visum och kulturkrockar, och mycket annat. Rolig kväll 😀

Jag åt  Bánh Khọt; ”savoury pancakes” med räkor och chili, det var jättegott och väldigt mättande.

(Min egen bild blev inte bra, så jag lånade bilden ovan härifrån)

Idag ska jag försöka ta det lugnt, är väldigt trött… men ska titta på två författarwebinarer och lite annat också. Vad hittar du på i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s