En annorlunda Masterchef Australia-säsong

Tack för era fina kommentarer i samband med förra inlägget, och förlåt att jag varit dålig på att uppdatera på sistone. Onlinejobbet tar i princip all tid jag har just nu (+ lite TV-tittande och annat), men ska försöka hinna kika in här lite oftare. Om några veckor lugnar det ner sig för denna gång 🙂

Hur som helst, i veckan såg jag Masterchef Australia-finalen. Denna säsong har gett mig nya favoriter,, men ingen av dem vann. Det var dock en värdig vinnare, och det var spännande intill slutet. Det som är annorlunda med denna säsong (förutom att det är tre nya domare/programledare och ”de bästa av de bästa” som tema) är att det filmats under pandemin. Alla håller sig till social distansering och ingen får kramas, så istället för att kramas använder de armbågarna… haha. Aldrig sett det förut. Det ser ut som en motsvarighet till ”high five” men med armbågarna istället för händer då. Det ser lite lustigt ut att alla håller sånt avstånd till varann, men det är såklart väldigt bra (och det hade varit märkligt om de inte hade gjort det också – antar att de måste föregå med gott exempel).

BIld av OpenClipart-Vectors

Jaha, vad ska jag titta på nu då, undrar ni kanske (eller inte) 😛 Jodåsåatte nu går den superfåniga, superöverdramatiska realityshowen ”Bachelor in Paradise” här. Det är deltagare som varit med i The Bachelor eller The Bachelorette som hänger på en fantastisk ö, dejtar varann och hoppas på att hitta kärlek. Så himla fånigt att det inte går att låta bli att titta, hahaha. Joel verkar lite orolig över vad såna här program gör med mina hjärnceller 😉

Snart börjar en ny säsong av The Bachelor också. Det ska bli kul! Det är The Bachelor/The Bachelorette och Masterchef Australia som är mina favoritserier här, och några andra program som jag inte följer lika slaviskt; Gogglebox (så galet roligt och knäppt program där man får följa folk som tittar på TV och hör deras roliga kommentarer) och ett fantastiskt roligt reseprogram (tror det heter Travel Guides kanske?) där kompisgäng, par och familjer reser runt i världen och Australien och testar olika kulturella maträtter och annat – sååå himla roligt!

Tydligen startar ”Bonde söker fru” här i helgen men det tittar jag inte på i Sverige ens… kanske skulle ge det en chans? Jag tittar inte jättemycket på TV annars, men har roat mig med ”Shooter” på Netflix när jag pausat i jobbandet. (Jättebra men lite väl ”närgångna” scener ibland när folk blir skjutna…) Vad tittar du på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s