Flyttkaos

Vi är mitt inne i att flyttpacka och styra upp allt som behövs inför en flytt (att flytta elavtal osv), så det är lite tyst här på bloggen just nu. Vi kommer flytta från ”vårt” härliga hus till en liten lägenhet, och hjälp vad mycket jag rensat ut… Bland annat säkert 15-25 böcker, kläder, Wii-spel och annat. Tur att det finns en container längre ner på gatan där man kan skänka saker till en second hand-butik/välgörenhet, så det som inte varit trasigt har lämnats där.

Vi kommer inte kunna få med oss alla möbler heller, knappt ens några möbler, men har köpt en ny soffa på IKEA i alla fall (eftersom vår ena soffa är för stor och den andra är sliten och sönder). Vi fastnade båda för denna Kivik-soffa, så den kommer till den nya adressen på tisdag (vi flyttar imorgon).

Tidigare i veckan la vi ut en massa ”hard rubbish” – grejer (som den ena soffan, en fåtölj, vår extrasäng osv) utanför huset. Här kan man få gratis upphämtning av sådant om man beställer det i förväg.

Så här såg det ut innan det skulle hämtas upp…

Döm om vår förvåning när hälften var kvar efter att de varit här: madrassen, ena skåpet, plaststolarna och lite ”småplock”. Tråkigt! Joel pratade med dem och tydligen måste vi åka och dumpa det på tippen själva nu. Så, förutom flytten imorgon blir det en sväng till tippen också. Det är ju inte som att vi inte redan har tillräckligt att göra 😛 Det känns som en stor och ovälkommen förändring. men det är inte så mycket annat att göra än att flyta (eller flytta… hehe) med. Det kommer säkert bli bra det här också (minus att vi inte kommer ha en egen trädgård längre, och inte direkt mycket plats för besök heller 😦 lyxproblem kanske men ändå). ‘Skriver igen när vi landat och internet är på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s