Dagens mest otippade nyhet

En av mina gamla klasskompisar (som jag pluggade med i Australien), Sajed, ska vara med i The Bachelorette som drar igång på TV imorgon. Så himla kul! Årets Bachelorette består dessutom av två tjejer istället för en, det ska bli både märkligt och kul att se.

Årets Bachelor var förresten inte så mycket att hurra för, det var för mycket drama bland tjejerna i huset. Däremot var det intressant att se hur de tacklade hela pandemin, för under en del av säsongen var de tvungna att dejta hemifrån – eller ”Love in lockdown” som de kallade det. Aja, han valde nog rätt tjej i slutet ändå, så slutet gott, allting gott. Nån mer än jag som gillar dessa serier? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s