EN RIKTIG MARDRÖM

Varning: Du kanske inte vill läsa hela detta inlägg… Men jag har besparat dig från bilder i alla fall 😉

Jag tror dessvärre vi har ett litet kackerlacksproblem här… De där två första som dök upp för fem veckor sedan var visst inte ensamma 😦 En dag såg jag en sitta helt still vid min skrivbordsstol. Alltså WTF? Och en morgon när jag var på toa låg en upp och ner och såg ganska död ut. Varifrån kommer de jävlarna alltså? Och stora är de också 😦 UUUUUUSCH.

Eftersom vår sängram gick sönder vid transporten hit så är madrassen på golvet just nu. Funkar helt okej att sova på, men jag är nojig över att det ska krypa upp kackerlackor i sängen varje kväll… Fyyy vilken mardröm!!!! Så kanske inte så konstigt att jag faktiskt drömde en riktigt hemsk mardröm om just kackerlackor härom natten. Golvet var helt täckt med dem i varierande storlekar (en var en halv meter och kunde flyga), det där läskiga ljudet hördes överallt från deras små springande ben mot golvet och jag var helt förtvivlad och väldigt äcklad.

När de där två första kackerlackorna dykt upp beställde jag faktiskt nån slags kackerlacksbekämpningsmedel online, och efter att jag såg den fjärde har vi satt upp en under vasken. Vet inte om det hjälper, men har inte sett (eller hört) nån sedan dess i alla fall. Jag har upptäckt ett ganska stort hål i väggen vid vasken, så jag antar att det är där de kommer in, men de är ju sluga jävlar som kan överleva en kärnvapenattack (har jag hört i alla fall) så de kanske kommer in på fler ställen som vi inte tänkt på. Det finns tydligen nån slags (silikon-?)medel man kan köpa för att fylla ut såna där hål, så det ska vi också göra.

Så ja… Jag älskar väldigt mycket med att vara här, men kackerlackor hamnar verkligen INTE på den listan. (Lovar att nästa inlägg är fritt från sånt här snack, så snälla, kom tillbaka och läs :))

Jättekul inlägg, verkligen 😉 Men jag vill ju visa alla sidor med livet här, inte bara de bra 😉

6 reaktioner till “EN RIKTIG MARDRÖM

  1. Finns det inget liknande Anticimex där du bor som ni kan anlita? Har hört att kackerlacker är riktigt svårt att bli av med😬😱

    Gilla

  2. Spännande och läsa med lite ”kulturkockar” upplevelse. Vi hade samma problem i vårt verksamhet här hemma i Sverige, och de rackarna är riktikgt tuffing dem. Vi visste inte vart de kom ifrån heller, de bara dök upp en dag, men nu är de borta efter ett långt ”krig”. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s