Lite bra och lite dåligt

Hej hallå! Ledsen att livet kommer mellan mina uppdateringar ibland. Har legat däckad med mensvärk i flera dagar och tagit igen lite förlorad sömn. Nu mår jag bättre så här är lite nytt sedan sist:

Det dåliga:

 • Även fast vi inte bor kvar i huset längre (fortfarande ledsen över det!) så är vi där ibland för att kolla posten, eftersom eftersändningen inte fungerat helt bra. Hittade t.ex. ett brev i vår gamla brevlåda för 2 veckor sedan från min kusin i Sundsvall som tagit 3,5 månad hit (!). I alla fall. Joel var där en sväng nyligen och upptäckte att vattenrören (som är som en vattenledning, men i koppar) är stulna. Tydligen är sådana kopparvattenrör värda mycket. Trist. Det är polisanmält och förhoppningsvis finns det nya rör där lagom tills att nästa husägare flyttar in om någon vecka.
 • Joels kort blev kapat i söndags, men ”bara” 700 kr hade försvunnit. Han kommer få tillbaka allt, tack och lov.
 • Vädret har varit ovanligt kyligt och blåsigt för att vara sommar här. Brandsäsongen har börjat, om än inte allt för mycket här än – hoppas det inte blir värre. Hur som helst, vi gick på en strandpromenad i blåsten idag, på en strand där det tydligen är vanligt att rasta hundar. Det står en skylt om att man måste ha hundarna i koppel mellan klockan 10-20, men tror ni de har det? Nej. Jag är inte alls lika hundrädd längre och det går fint att promenera där, men blir alltid lite skraj när en större hund kommer springande i full fart och ska leka. Det var knappt någon där när vi var där, så vi chansade. Men, en stor hund hoppade såklart på mig, men den var snäll, slickade på min hand, nosade på min mage (haha) och sedan sprang den vidare. Hjärtat slog dock ganska fort efter det, så tror vi ska undvika just den stranden framöver.

Det bra:

 • Jag är SÅÅÅÅÅ galet motiverad att skapa en fantastisk plan för nästa år, tack vare en workshop i tre delar som jag lyssnar på denna veckan. Det ger mig så mycket inspiration, förväntan och en sån där härlig kick som jag behöver just nu. Älskar december och att planera för nästa år! Håller på att sammanfatta allt bra som hänt i år, och det är en hel del 😀 Så roligt! Gör du också en årsavstämning och plan för det kommande året i december?
 • Jag blev utvald som betatestare för en onlinekurs (gratis för mig, värdet är 5000 kr) som drog igång idag, för att lära mig att skapa gruppcoachingprogram, hur man gör en medlemskapssida och mer om att skapa onlinekurser. När jag gör något, som nu när jag skapar flera onlinekurser, djupdyker jag gärna i det ordentligt för att lära mig ännu mer – så jag kan lära andra mer också. Jättekul! Busy days alltså.
 • Kolla in South Australias coronastatistik nu! Lockdownen hjälpte säkert! 🙂 Inga fall alls här längre. Hoppas det fortsätter så, och att Sverige och övriga världen snart går samma väg.

Bild från SA Healths Facebooksida

Vad händer hos dig just nu?

2 reaktioner till “Lite bra och lite dåligt

 1. Oj vilken skillnad i siffror om man jämför med här i Sverige!

  Tråkigt med stölderna. Jäkla folk alltså.

  Mysigt med hunden men jag förstår dig, man vet ju aldrig och stora hundar är ju starka och svårt att värja sig från.

  Gilla

  1. Jaa, verkligen skillnad på siffrorna. Längtar tills det går att resa ”normalt” igen, men det lär nog dröja… :/

   Mm, verkligen trist med stölderna.

   Hoppas allt är bra med dig ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s