Paket hemifrån

Jag blir alltid så glad när jag får vykort, brev och paket, speciellt när det kommer från Sverige 🥰 Jag fick nyligen två stora paket av mamma med bland annat detta:

Hudvård, vitaminer, saltlakrits, en fin washitape, reflexer, foto på mig och spåmannen i ”Eat, pray, love” (Ketut Liyer) på Bali, med mera. Älskar bio-oljan! Resorb är såå bra när jag glömt dricka ordentligt och det är varmt här. Saltlakritsen försvann fort, nån som kan skicka mer? 😉 Hehe. Jag började nästan gråta när jag såg vad som stod på nyckelringen (pms much? Haha). Gud sån hemlängtan jag har nu.

Fick även ett par böcker som inte är med på bilden och en ny almanacka. Den här typen är min favorit, med lagom plats att skriva på varje dag + namnsdagar och helgdagar i A6-format (perfekt att ta med i handväskan)… och på svenska såklart. Får ju inte glömma bort mitt ena hemspråk 😉

Tack fina mamma! ❤

Har du fått nåt roligt paket på sistone? Vad innehåller dina favoritpaket? 😀

En reaktion till “Paket hemifrån

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s