En dagstripp till kusten

I slutet på mars hälsade vi på ”svärfar” i Middleton. Älskar vägen dit som kantas av fina träd och några små samhällen. Svärfar och hans sambo bor så fint och odlar en massa godsaker (och är grymma kockar!) 😁Älskar trädgården där!

Vi blev bjudna på god lunch, god efterrätt och himla trevligt sällskap; vi hade med oss två av Joels systerdöttrar så vi var ett nätt sällskap på sex personer.

Vi var även nere på stranden en sväng, där det dessvärre fanns hundratals (tusentals?) döda fiskar (karpar) på grund av att Murray river svämmade över för ett tag sedan. Sötvattenfiskar går inte så bra ihop med saltvatten. Det var en surrealistisk upplevelse att gå där bland alla döda karpar och samtidigt se fantastiskt fina rosa och orangea snäckskal…

På vägen hem stannade vi till i Port Elliott, där vi varit många gånger tidigare. Denna gång var det ingen surfare i havet, däremot blev jag såååå överlycklig när vi fick syn på ett gäng delfiner som hoppade runt och lekte!😍 Försökte fota men lyckades bara fånga ett par fenor. Så magiskt och jag älskar älskar älskar South Australia. Nån som vill komma och hälsa på? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s