Fringefestivalen del ett

Sommaren är verkligen festivalernas högtid här i South Australia, inte minst i Adelaide. I år var jag på öppningskvällen av Fringe med ett gäng sweor från Adelaide och Sydney. Det var även första gången jag och Linda träffades (Linda är ordförande här i SAC/Sydney-Adelaide-Canberra) och det var verkligen efterlängtat! Hon är så himla gullig och vi har verkligen klickat.

Under Fringe så lever hela staden upp. Korsningen vid East Terrace spärras av under helgerna så folk kan gå som de vill och det är folk ööööverallt. Tydligen slogs det besöksrekord med en miljon besökare i år.


Vi gick på en helt fantastisk 80-talsshow där publiken sjöng och dansade med till en del av låtarna för glatta livet. Så himla roligt! Älskar 80-talet. Ett liveband spelade och vi fick följa huvudpersonens nostalgitripp tillbaka till sin tonårstid.


Efteråt tog vi en dricka och minglade. Jag som är ganska ny i SWEA träffade många nya ansikten och försöker fortfarande placera rätt namn på rätt person, haha. Sweorna från Sydney var här hela helgen, så vi hann med en hel del (även fast jag inte kunde hänga med på allt). Bland annat lunchade vi på Swedish Tarts i Glenelg och tog en liten promenad ut på piren. Fin helg!


Mina hoods! Glenelg 🙂


Det var tydligen en matfestival där också.

Väldigt trevlig helg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s