Ikea, promenader och ett lästips

Igår promenerade jag till IKEA för att kika efter en ny madrass till vår gästsäng. Det är vår gamla säng som är sjukt obekväm (den är typ hundra år gammal) och jag sover där ibland när jag inte kan somna eller om sambon snarkar för högt, och sover ganska kasst i den. Tyvärr var just den madrassen slut i hela Australien – jag tycker att de kunde upplyst lite tydligare om det när jag kikade på hemsidan 😉 – men jag köpte på mig lite andra småsaker istället:

Dillsill och matjesill till påsk, jordgubbssylt för att jag blev så sugen på att göra pannkakor, Daim för att det är gott, Gifflar för att jag var såå sugen på kanelbullar, Kalles kaviar för att det är så gott till ägg, 100 ljus för att det är kallt här på kvällarna, små plastpåsar till mat och en gräddsås. Brukar göra egen sås annars men eftersom jag skulle göra fetaostbiffar med potatis (och lingonsylt såklart!) så blev jag nyfiken och ville prova. Helt okej ändå men kommer fortsätta göra egen sås framöver 😉 Middagen blev jäääätteeeegoood och det kändes nästan som jag var på besök i Sverige för en stund.

Idag har jag också promenerat i ungefär en timme. Jätteskönt, och vädret är så himla härligt just nu! Runt 21 grader eller så. Har även skrivit en engelsk artikel för Trustworthy Magazine – HÄR kan du förresten läsa min senaste artikel om Tobbe (på sidorna 62-67). Jag jobbar vidare på boken också. Den är inte riktigt färdig än men det närmar sig. Jag har joinat en skrivutmaning på Facebook idag som pågår under påskhelgen, det kanske kan få kreativiteten att flöda ännu mer 🙂 Hur blir du inspirerad till att skapa och vara kreativ?

Glad påsk!

❤

2 reaktioner till “Ikea, promenader och ett lästips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s