Goda nyheter

Förra veckan hände flera roliga saker. Bland annat så fick jag äntligen klart mitt första utkast på boken, och efter en vääääldigt lång väntan har mitt tillfälliga visum blivit godkänt! Okej, jag trodde ärligt talat att det skulle dröja mycket längre tid, det tog ”bara” 15,5 månader. Jag tror inte att någon som inte varit i samma sits kan förstå hur jobbigt det är när man helst av allt vill kunna vara tillsammans med sin älskling, och visumregler sätter stopp för det. (Joel kunde bara vara i Sverige i ett år och fick inte ens ett samordningsnummer, för att inte tala om alla krångliga regler för att stanna en längre tid/permanent i Australien…) Även fast det bara är ett tillfälligt visum, i väntan på att det permanenta förhoppningsvis också beviljas, kan jag vara kvar här med honom, och ändå kunna resa ”hem” när jag vill hälsa på familjen och vänner. (Ja, efter att covid-19 inte är ett hot längre, vill säga.) Det kommer ett visum-inlägg framöver, för dig som funderar på hur det går till.

I fredags kom ”svärmor” förbi med en flaska champagne och ”cabsav” (min favoritsmak på vin; cabernet sauvignon). Det var så fint att kunna krama henne och prata lite. Det var flera månader sedan vi sågs sist.

Dessutom hände en annan kul grej, men avvaktar med att berätta det tills jag vet mer 🙂 Wihoo! Mycket att fira!

Jag har skrivit ut boken, för att gå igenom hela på papper istället för i datorn. 150 sidor och över 70 000 ord nu, det känns nästan lite overkligt! 😀

Har du något att fira just nu? Berätta, så firar vi tillsammans! 🥳

Lämna en kommentar