Vad-listan

Jag hittade en rolig lista hos Egoina, så jag lånar den 😉

Vad gör du just nu?

Jag har precis skrivit ett blogginlägg jag tänkt dela med er nästa vecka. Annars har jag städat, tränat och förberett lite jobbgrejer, och klockan är bara 14.30! Härligt med en produktiv söndag trots sovmorgon 🙂

Vad tror folk om dig?

Hmm, jag vet faktiskt inte? Vissa tror nog att jag är mer social än jag är (men när jag är på rätt humör och på rätt plats så blir jag väldigt social också, så det är inte helt fel).

Vad peppar dig?

Att ha produktiva dagar som denna, att få fint beröm på det jag skriver och när jag märker resultat (oavsett det är inom träning, alla projekt jag gör, när de jag coachat får bra resultat eller nåt helt annat).

Vad vet inte folk om dig?

Oj, svårt. Kanske att jag drömde om att bli astronaut när jag var liten? Nu inser jag att jag skulle få panik av att ha den där dräkten på mig. Jag har vissa tendenser till cellskräck, speciellt om jag måste ha något som sitter fast på/över huvudet eller halsen.

Vad vill du helst jobba med om 5 år?

Åh, drömmen är att ha eget företag inom skrivande och coaching, så jag hoppas att jag kan försörja mig på det helt och hållet om fem år. Jag har så många idéer om olika saker jag vill jobba med inom dessa områden, t.ex. skriva böcker, frilansa som journalist på fler resetidningar eller något inom hälsa/psykologi/attraktionslagen, göra egna onlinekurser inom olika ämnen och coacha 1-1.

Vad får dig att gråta?

Nästan allt när jag har pms! Igår började jag gråta till The Voice, haha. En kille sa att det är 5 % av världens befolkning (466 miljoner människor) som är hörselskadade eller döva, och som inte uppfattar musik på samma sätt som hörande. Därför ville han använda sig av australiensiskt teckenspråk för att nå ut till oss som ingår i denna grupp så att vi också kan ta del av musik. Jag blev sååå rörd av det! Jag hör tillräckligt bra för att uppskatta det vackra med musik och kan tyvärr inte tillräckligt bra teckenspråk (ännu mindre ”auslan” = Australian sign language), men tyckte det var så fint. Men när jag läser kommentarerna på Youtube verkar det inte ens som att det ÄR australiensiskt teckenspråk? Hoppas han tar till sig det och ändrar det så att han faktiskt inkluderar denna grupp på riktigt. Nåja, jag tyckte tanken och det han sa var fint i alla fall, och det påminde mig om att jag vill lära mig mer teckenspråk framöver.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?

Vad det bästa med dagen varit och vad jag vill göra kommande dag.

Vad måste du alltid ha hemma i matväg?

Källvatten (undviker att dricka kranvattnet här så vi köper alltid tiolitersboxar med vatten med märket Marble Hill i affären – den inte innehåller farliga plastpartiklar), tomat, knäckebröd, sill och frysta hallon.

Vad är det gulligaste som finns?

Hundvalpar, kattungar och koalor 🙂

Vad ska du göra imorgon?

Fortsätta jobba på mitt nya ”projekt” och träna. Har testat danstabata i veckan så det blir antingen det eller någon annan dans imorgon ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s